POZELE VÂND.

În online, imaginea face (aproape) totul. De aceea, este foarte important ca pozele tale să fie clare, într-o lumină bună și să ofere cât mai multe informații.

Încearcă să te pui în pielea persoanei care vede pentru prima dată produsul tău. Dacă pozele nu îți oferă toate detaliile vizuale necesare pentru a nu lăsa loc de dubii și pentru ca tu să cumperi direct produsul cu încredere, atunci cu siguranță nici alte persoane nu îl vor cumpăra.

ASPECTE IMPORTANTE DE URMĂRIT:

1) FUNDAL

Fundalul să aibă o singură culoare cât mai deschisă și să fie simplu - FĂRĂ obiecte de decor, desene sau alte forme (un cearșaf / hârtie / perete alb este ideal).

În caz contrar, nu vom putea prelucra poza principală în sensul creării unui fundal alb (așa cum poți observa că sunt toate produsele din marketplace) și, prin urmare, vom refuza publicarea.

2) FORMAT

Pozele să fie clare și în format 4:3 (portret, pe verticală).

3) POZA PRINCIPALĂ

Produsul trebuie să se vadă cu totul, adică să existe o distanță suficientă între el și toate cele 4 margini ale cadrului pozei.

Dacă produsul nu se vede în întregime în poza principală, este cazul să o refaci.

Produsul să fie încadrat drept și încearcă să fotografiezi într-o lumină cât mai naturală și rece.

Dacă pozele ies gălbui din cauza luminii calde din casă, te poți folosi de aplicațiile smartphone-ului tău pentru a le da o culoare mai rece, mai apropiată de realitate.

Pentru încălțăminte, fotografiază doar un singur pantof din pereche, orientat cu vârful într-o parte.

Nu-l ține în mână și nu adăuga obiecte de decor.

4) GALERIE

Încarcă cât mai multe poze și din cât mai multe unghiuri (față, spate, lateral, detalii, material etc.). CONTEAZĂ ENORM pozele cu eticheta de preț (dacă există), cu etichetele interioare sau, după caz, cu talpa pantofilor.

TIPS POZE PRINCIPALE