POZELE VÂND.

În online, imaginea face (aproape) totul. De aceea, este foarte important ca pozele tale să fie clare, într-o lumină bună și să ofere cât mai multe informații.

Încearcă să te pui în pielea persoanei care vede pentru prima dată produsul tău. Dacă pozele nu îți oferă toate detaliile vizuale necesare pentru a nu lăsa loc de dubii și deci să cumperi produsul cu încredere, atunci cu siguranță nici alte persoane nu vor fi prea interesate.

ASPECTE IMPORTANTE DE URMĂRIT:

1) FUNDAL ȘI LUMINĂ

Fundalul să aibă o singură culoare cât mai deschisă și să fie simplu - FĂRĂ obiecte de decor, desene sau alte forme (un cearșaf / hârtie / perete alb este ideal).

Lumina trebuie să fie cât mai naturală și să nu existe umbre / pete de lumină pe produs.

Nu face poze cu blitz / flash.

În caz contrar, nu vom putea prelucra poza principală în sensul creării unui fundal alb (așa cum poți observa la toate produsele listate) și, prin urmare, vom refuza publicarea.

2) FORMAT

Pozele să fie clare și în format 4:3 (portret, pe verticală).

3) IMAGINEA PRINCIPALĂ ( poza nr. 1 )

Produsul să se vadă cu totul, adică să existe o distanță suficientă între el și toate cele 4 margini ale cadrului pozei.

Pentru ÎNCĂLȚĂMINTE, imaginea principală (poza nr. 1) să conțină doar un singur pantof din pereche, orientat cu vârful într-o parte.

Nu-l ține în mână. Nu adăuga obiecte de decor.

Produsul să fie încadrat drept și fotografiat într-o lumină cât mai naturală și uniformă, fără umbre / pete de lumină.

4) GALERIE ( pozele nr. 2-9 )

Încarcă cât mai multe poze și din cât mai multe unghiuri (față, spate, lateral, detalii, material, etc.), pentru a oferi cât mai multe detalii vizuale despre produsul tău și a spori încrederea potențialilor cumpărători.

Contează enorm pozele cu eticheta de preț (dacă există), cu etichetele interioare sau, după caz, cu talpa pantofilor.

TIPS POZE PRINCIPALE