WE DO FRIENDS.
WE DO FAMILY.
WE DO FUN.

Suntem un start-up din București, ce a început să ia formă în 2018 și, după multă muncă în care am tot construit, a fost lansat în 2020, cu un model de business axat pe conceptul circular fashion.

Mai exact, SASSY STATION este un marketplace premium ce oferă posibilitatea femeilor din România să cumpere articole vestimentare, încălțăminte, genți și accesorii de la brandurile și designerii preferați și/sau să-și vândă piesele din propria garderobă.

Deși există numeroase locuri pe internet unde poți vinde bunuri personale, cum ar fi OLX sau Facebook Marketplace, acestea sunt, în esență, site-uri de anunțuri, suprasaturate cu produse “de toate felurile”, iar procesele importante precum plata, livrarea sau returul sunt lăsate în totalitate pe seama utilizatorilor.

Noi operăm exclusiv pe nișa fashion pentru femei și folosim tehnologia de vârf pentru a inova și îmbunătăți viața acestora, garderobă cu garderobă, prin crearea de experiențe de shopping de calitate, în timp ce procesele de publicare a produselor, livrare și plată sunt simple ca bună ziua pentru vânzători.

Întregul sistem tehnic al platformei este gândit și dezvoltat astfel încât să automatizăm cât mai mult, păstrând calitatea ridicată. Nefiind necesare stocurile, spațiile sau munca fizică, am creat un business în cadrul căruia se poate lucra de oriunde, necesare fiind doar laptop-ul și conexiunea la internet.

Tehnologia evoluează, iar noi urmărim scalabilitatea. Când ne gândim la îmbunătățirea, dezvoltarea și implementarea unor noi lucruri și servicii în viitor...well, the sky’s the limit. Așadar, ceea ce vezi acum este doar începutul și suntem deschiși la orice sugestii și idei noi.

Suntem o echipă tânără (cel mai mare are 30 ani), obsedată de tehnologie, de lucrurile bine făcute, de a avea o mentalitate diferită...în această lume nebună în care trăim.

În prezent, vrem să ne împrietenim cu persoane din București, perfecționiste și pricepute (sau dornice să exploreze și să se dezvolte) în ale MARKETING-ului, cu tot ce se mănâncă el.

Fiind un start-up la început de drum, facem de toate, însă, pe măsură ce ne dezvoltăm, departamentele ce se formează vor avea nevoie de leaderi.

Poți fi încă în facultate, deoarece noi credem în ambiția, curajul, voința și autodidacticismul noilor generații, dornice să-și clădească o viață diferită și să nu ajungă dresați de corporațiile străine.

Apasă butonul de mai jos și spune-ne câte ceva despre tine.

SASSY STATION S.R.L.

J40/11103/02.08.2018
CUI: 39702523
Șoseaua Mihai Bravu nr. 204
Sector 3, București, România
contact(at)sassystation.com

LEADERSHIP TEAM

Robert - fondator Sassy Station
Robert
Cosmina