WE DO FRIENDS.
WE DO FAMILY.
WE DO FUN.

Suntem un start-up din București, ce a început să ia formă în 2019, cu un model de business axat pe conceptul circular fashion.

Mai exact, SASSY STATION este un fashion marketplace ce oferă posibilitatea femeilor din România să cumpere articole vestimentare, încălțăminte, genți și accesorii de la brandurile și designerii preferați și/sau să-și vândă piesele din propria garderobă.

Deși există numeroase locuri pe internet unde poți vinde bunuri personale, cum ar fi OLX sau Facebook Marketplace, acestea sunt, în esență, site-uri de anunțuri, suprasaturate cu produse “de toate felurile”, iar procesele importante precum plata, livrarea sau returul sunt lăsate în totalitate pe seama utilizatorilor.

Noi operăm exclusiv pe nișa fashion pentru femei și folosim tehnologia de vârf pentru a inova și îmbunătăți viața acestora, garderobă cu garderobă, prin crearea de experiențe de shopping de calitate, în timp ce procesele de publicare a produselor, livrare și plată sunt simple ca bună ziua pentru vânzători.

Întregul sistem tehnic al platformei este gândit și dezvoltat astfel încât să automatizăm cât mai mult, păstrând calitatea ridicată. Nefiind necesare spații, stocuri sau munca fizică, am creat un business în cadrul căruia se poate lucra de oriunde, având nevoie doar de laptop și conexiune la internet.

Tehnologia evoluează, iar noi urmărim scalabilitatea. Când ne gândim la îmbunătățirea, dezvoltarea și implementarea unor noi lucruri și servicii în viitor...well, the sky’s the limit. Așadar, ceea ce vezi acum este doar începutul și suntem deschiși la orice sugestii și idei noi.

Suntem o echipă tânără, obsedată de tehnologie, de lucrurile bine făcute, de a avea o mentalitate diferită...în această lume nebună în care trăim.

Fiind un start-up la început de drum, facem de toate, însă, pe măsură ce ne dezvoltăm, departamentele ce se formează vor avea nevoie de leaderi.

Poți fi încă la liceu / facultate, întrucât noi credem în ambiția, curajul, voința și autodidacticismul noilor generații.

Vrem să ne împrietenim cu oameni perfecționiști, orientați spre calitate, dornici de a învăța și de a face o diferență, iar nu să ajungă dresați de marile corporații.

Apasă butonul de mai jos și spune-ne câte ceva despre tine.

[ss_joinform]

SASSY STATION S.R.L.

J40/11103/02.08.2018
CUI: 39702523
Șoseaua Mihai Bravu nr. 204
Sector 3, București, România
contact(at)sassystation.com

T E A M

Robert - fondator Sassy Station
Robert
Alexa
Cosmina