BrandRAY-BAN
Mărime-
CuloareMaro
Stare
În condiție excelentă
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
279 lei
sau
Descriere produs

Ochelarii sunt cumpărați din Promenada Mall, București, de la Leonard Optics. Au fost purtați o singură dată, dată în care mi s-a spus ca sunt prea mari pt fața mea. Nu i-am mai putut returna deoarece trecusera deja 30 zile de la achiziție
Nu exista defecte, avand in vedere faptul ca au fost purtați atât de puțin.
Au costat undeva in jurul a 600 lei in 2018, se poate verifica modelul. Din păcate nu mai am bonul fiscal.

DIMENSIUNI

• Lungime: 6 cm
• Lungime lentilă: 6 cm
• Înălțime lentilă: 4 cm

▧ Material principal: Alt material

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

Cumperi fără griji știind că ești acoperită de garanția noastră: primești întocmai ceea ce comanzi sau banii înapoi.

Astfel, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returul produsului comandat, în cazul în care acesta nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar costul transportului este suportat de noi.

Vezi mai multe detalii