• Eroare! Te rugăm să reîncerci.
BrandANNA MONTANA
MărimeL
CuloareNegru
Stare
În condiție excelentă
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
99 lei
sau
Descriere produs

Anna Montana este o firma germana specializata in producerea pantalonilor de calitate si organici. Blugii au fost purtati de doua ori. Blugii au aplicatii cusute de mana pe buzunarele din spate. Nu au semne de uzura si singurul defect este ca eticheta cu masurile a fost taiata. Atentie! Masurile care descriu produsul sunt aproximative la talie!

DIMENSIUNI

• Talie: 87 cm
• Lungime interior: 73 cm
• Lungime: 102 cm

▧ Material principal: Etichetă tăiată

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți dăm banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii