Vânzătorul a activat modul "Vacanță", astfel că momentan nu poți adăuga în coș acest produs.
Vândut și livrat demaria denisa
BrandBERSHKA
CuloareNegru
MărimeEU 40
StareÎn condiție bună
65 lei
(   livrarea este inclusă în preț )
Descriere produs

Blugi achiziționați din Bershka anul trecut. Au venit impreuna cu un lanț pe care însă nu îl ofer deoarece a oxidat. Comozi si usor de combinat. Îi vând deoarece nu îi mai port de foarte mult timp. Prezinta urme de purtare, insa sunt minore si acceptabile.
34 de cm in talie, insa prezinta elastic. Eu am 70 de kg si imi vin perfect

DIMENSIUNI

• Talie: 34 cm
• Lungime interior: 68 cm
• Lungime: 99 cm
▧ Material: Alt material
Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

Cumperi fără griji știind că ești acoperită de garanția noastră: primești întocmai ceea ce comanzi sau banii înapoi.

Astfel, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returul produsului comandat, în cazul în care acesta nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar costul transportului este suportat de noi.

Vezi mai multe detalii