Vândut și livrat deGabrielaty
BrandNO BRAND
CuloareBej
MărimeXXL
StareÎn condiție bună
91 lei
(   livrarea prin curier este inclusă )
Descriere produs

Camasa este superba, vintage, din lână cu flori brodate. Are un defect minor la spate, la marginea gulerului, care nu se observa (ultima poza). Etichete tăiate, după măsurători s-ar potrivi marimii XXL.

DIMENSIUNI

• Bust: 116 cm
• Lungime: 70 cm
• Lățime umeri: 40 cm

▧ Material: Lână

© Autenticitate: Produs original
Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

Cumperi fără griji știind că ești acoperită de garanția noastră: primești întocmai ceea ce comanzi sau banii înapoi.

Astfel, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returul produsului comandat, în cazul în care acesta nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar costul transportului este suportat de noi.

Vezi mai multe detalii