• Eroare! Te rugăm să reîncerci.
BrandH&M
MărimeEU 34
LungimeMini
CuloareGri
Stare
Nou, fără etichetă de preț
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
107 lei
sau
Descriere produs

Fustă cloș scurtă H&M, din țesătură gri în carouri Caracteristici: - talie înaltă cu elastic (talia poate ajunge pana la 43 de cm datorita elasticului) - cordon detașabil - buzunare ascunse în cusăturile laterale - necăptușită - compoziție: Poliester 69%, Viscoză 29%, Elastan 2% - fabricat în China - mărime: EUR 34 US / CA / MX 2 CN 160/64A ! Produsul nu a fost purtat și nu prezintă defecte/ urme de deteriorare, doar că eticheta a fost îndepărtată

DIMENSIUNI

• Talie: 30 cm
• Lungime: 47 cm

▧ Material principal: Alt material

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți dăm banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii