BrandDONNA
MărimeEU 36
CuloareRoz
Stare
În condiție excelentă
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
114 lei
sau
Descriere produs

Palton impecabil, bicolor(roz-negru), cu un design deosebit, broderie aplicată la mâneci și în talie. Este într-o stare foarte bună, nu prezintă defecte sau urme de uzură, a fost purtat de 2 ori. Prezintă buzunare; compoziția materialului din care este confecționat paltonul este 50% lână, 50% poliester, iar compoziția căptușelii este 100% poliester. Este călduros, potrivit pentru toamnă-iarnă.

DIMENSIUNI

• Bust: 92 cm
• Lungime: 84 cm
• Lățime umeri: 62 cm

▧ Material principal: Lână

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

Cumperi fără griji știind că ești acoperită de garanția noastră: primești întocmai ceea ce comanzi sau banii înapoi.

Astfel, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returul produsului comandat, în cazul în care acesta nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar costul transportului este suportat de noi.

Vezi mai multe detalii