• Eroare! Te rugăm să reîncerci.
BrandMAMASITA
MărimeM
CuloareNegru
Stare
Nou, cu etichetă de preț
-2%
128 lei( livrare inclusă)
Preț inițial: 130 lei
Descriere produs

Pantalonii sunt noi, au eticheta, doar ca nu am fund pentru ei, marimea lor este "M", iar mie mi-ar fi trebuit "S" o sa las un ghid de marimi ca sa poti sa-ti dai seama la ce ma refer, sunt de firma. Sunt singura care mai are disponibili pantalonii astia doar intr un singur exemplar, s-au vândut ca pâinea calda si nici pe site nu mai sunt pentru niciun fel de mărime, imi pare rau ca n am avut timp nici măcar să-mi mai iau o pereche mărimea mea, asa ca dacă iti plac si ai mărimea m la haine, doar tu poți sa te bucuri de ei.

Plată

Plățile se fac rapid și în siguranță cu cardul, tranzacția fiind procesată prin NETOPIA Payments - Mobilpay.

Banii intră în contul SASSY STATION și nu vor fi transferați vânzătorului până când comanda nu îți este livrată și nu avem confirmarea ta că totul este în regulă cu produsul primit (vezi politica BUYER PROTECTION).

Tocmai pentru ca tu să beneficiezi de protecție întotdeauna și în orice situație, plățile se fac exclusiv online cu cardul.

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede expediază vânzătorul).

Livrările se înregistrează prin sistemul tehnic dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România.

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți dăm banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii