BrandRESERVED
MărimeS
CuloareAlb
Stare
Nou, fără etichetă de preț
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
64 lei
sau
Descriere produs

Tricou tineresc cu banane si intrebarea „wanna banana?” pe toata intregimea acestuia. Se leaga in fundita si are maneci usor rulate. Forma este patratoasa desi cade bine pe corp, flatand formele oricui il incearca.

DIMENSIUNI

• Bust: 55 cm
• Lungime: 49 cm
• Lățime umeri: 50 cm
• Lungime mânecă: 18 cm

▧ Material principal: Bumbac

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

Cumperi fără griji știind că ești acoperită de garanția noastră: primești întocmai ceea ce comanzi sau banii înapoi.

Astfel, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returul produsului comandat, în cazul în care acesta nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar costul transportului este suportat de noi.

Vezi mai multe detalii