• Eroare! Te rugăm să reîncerci.
BrandSCHUTZ
MărimeEU 38
CuloareAlbastru
Stare
În condiție excelentă
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
998 lei
sau
Descriere produs

Cizme Schutz, made in Brazil, marimea 38, dar se potriveste si la marimea 37,5.Design-ul cizmelor este unul deosebit, sunt o combinatie creativa de jeans cu piele naturala. De asemenea, interiorul este captusit cu piele, iar talpa, dupa cum se poate observa si in poza, este tot din piele.Sunt lucrate impecabil, pana la cel mai mic detaliu.Tocul este de 10 cm, lungimea cizmelor este de 50 cm, masurata de la calcai (55 cm daca nu doriti sa nu se vada detaliul de piele). Ajung pana peste genunchi si au o circumferinta de 40 cm in partea superioara.

DIMENSIUNI

• Toc: 10 cm

▧ Material principal: Denim

© Autenticitate: Produs original

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți dăm banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii