• Eroare! Te rugăm să reîncerci.
BrandTRIPLE STEP
MărimeEU 38
CuloareNegru
Stare
Nou, cu etichetă de preț
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
419 lei
sau
Descriere produs

Botinele"Fun Heel" sunt realizate manual din piele naturală moale, strălucitoare. Sunt foarte moi și confortabili, cu un toc colorat. Botinele au șireturi în partea din față a pantofului.Pot fi purtate la birou sau la o iesire in oras. Caracteristicile articolului: - Cizme negre - 100% piele naturală - Cizme cu șireturi - Încălțăminte handmade - Mărimi 34-41 - Înălțimea tocurilor - 5 cm - Material superior: piele naturală - Material interior: piele naturală - Material talpă: cauciuc - Înălțimea cizmei: ANKLE - Element de modă: toc colorat

DIMENSIUNI

• Toc: 5 cm

▧ Material principal: Piele naturală

© Autenticitate: Produs original

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți dăm banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii