• Eroare! Te rugăm să reîncerci.
BrandPRADA
MărimeEU 37
CuloareCărămiziu
Stare
În condiție excelentă
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
1119 lei
sau
Descriere produs

Designer pumps PRADA° Calf leather pumps / Pantofi cu toc de piele de vitel ° Leather sole with metal lettering logo / Talpa de piele cu logo metalic PRADA ° Adjustable ankle strap with metal buckle / Bareta ajustabila cu caratama de metal ° 120 mm heel / Toc 120 mm ° Only tried on / Au fost doar probati

DIMENSIUNI

• Toc: 12 cm
• Platformă: 1 cm
• Lungime talpă: 24 cm
• Carambul: 6 cm

▧ Material principal: Piele naturală

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți dăm banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii