• Eroare! Te rugăm să reîncerci.
BrandPRADA
MărimeEU 37
CuloareVerde
Stare
În condiție excelentă
 LIVRAREA ESTE INCLUSĂ
698 lei
sau
Descriere produs

Pantofi Prada cu toc victorian, în nuanța verde crocodil. Culoarea este în degradé, în realitate sunt mai spectaculoși decât în poze. Made in Italy. Mărimea 37. În interior sunt căptușiți cu piele, iar talpa este tot din piele, dar este acoperită și de un strat protector. Pantofii sunt în stare impecabilă și așteaptă o doamnă distinsă și elegantă, care să îi integreze în cele mai ingenioase styling-uri.

DIMENSIUNI

• Toc: 7 cm

▧ Material principal: Alt material

© Autenticitate: Produs original

Livrare

Costul livrării este inclus în preț.

Vânzătorul va livra direct către tine, coletul ajungând în 2-8 zile lucrătoare (în funcție de cât de repede este expediat).

Livrările se înregistrează exclusiv prin sistemul automatizat dezvoltat de SASSY STATION, iar transportul este efectuat de către firma de curierat DPD România (www.dpd.com/ro).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți dăm banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii