MUSAVENTURA

Ceas

Mărime: -
Culoare: Gri
Stare: Nou, cu etichetă de preț
169 lei
( livrare inclusă)

VÂNDUT

Descriere produs

Ceas de mână Luxury MUSAVENTURA - model Ankora
Sferă cu fațete de cristal tăiate astfel încât să formeze o stea.
Ramă decorată cu cristale Swarovski Xilion.
Articolul este nou, nefolosit, în cutia originală.
Foliile de protecție (pe cadran, carcasa din spate și brățară) sunt intacte și nu au fost înlăturate pentru realizarea fotografiilor (după cum se observă și în imagini).

▧ Material principal: Alt material

DIMENSIUNI

• Lungime: 32 cm
• Lățime: 19 mm
• Diametru: 39 mm
Plată

Plățile se fac cu cardul, 100% securizat, prin NETOPIA Payments.

NOTĂ: banii nu sunt transferați vânzătorului până când comanda nu este livrată și nu avem confirmarea că totul este în regulă cu produsul primit (vezi politica Buyer Protection).

Livrare

Costul livrării este cel standard oferit de firma de curierat și este inclus în costul total, transportul fiind efectuat de către firma de curierat DPD România.

Produsul se află în depozitul SASSY STATION și va ajunge la tine cel mai devreme în următoarea zi lucrătoare.

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau primești integral prețul produsului (fără costul livrării inclus).

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii