ASOS
Rochie midi casual

Mărime:EU 36
Culoare:Galben
Stare: Nou, fără etichetă de preț
100 lei
OFERĂ ALT PREȚ
ADAUGĂ ÎN COȘ
  • Eroare! Te rugăm să reîncerci.
Descriere

Rochita noua, brand Urban Revivo (achiziționată de pe asos.com)

▧ Material principal: Vâscoză
© Autenticitate: Produs original

DIMENSIUNI

Plată

Plățile se fac cu cardul, 100% securizat, prin NETOPIA Payments.

NOTĂ: banii nu sunt transferați vânzătorului până când comanda nu este livrată și nu avem confirmarea că totul este în regulă cu produsul primit (vezi politica Buyer Protection).

Livrare

Costul livrării este 18 lei, iar transportul se efectuează de către firma de curierat DPD România.

Vânzătorul livrează direct către tine, coletul ajungând cel mai devreme în următoarea zi lucrătoare (depinde de cât de repede este expediat).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, la costul livrării de la acel vânzător se adaugă câte 1 leu / produs.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau primești integral prețul produsului (fără costul livrării inclus).

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii