We're changing the game of luxury, and...

ABOUT US

SASSY STATION este un fashion marketplace unde vinzi și cumperi haine, încălțăminte, genți și accesorii noi și second-hand de la brandurile și designerii tăi preferați.

Viziunea noastră a luat formă în anul 2019 din dorința de a încuraja și de a susține shopping-ul responsabil. Noi ne asigurăm că acele piese vestimentare pe care nu le (mai) porți vor avea un nou început, prelungindu-le astfel durata de viață prin repunerea lor în circulație.

Totodată, nu lăsăm lucrurile la voia întâmplării. Totul este verificat atent de către echipa noastră și listăm doar produsele ce respectă standarde minime de calitate.

Viitorul shopping-ului stă în tehnologie. Astfel, îți punem la dispoziție o platformă sigură și rapidă ce folosește tehnologii inovative pentru ca procesele esențiale precum plata, livrarea sau returul să fie mai simple ca niciodată.

Descoperă ultimele produse adăugate, începe să vinzi sau află mai multe despre cum funcționează SASSY STATION.

...we're in it for the long run.

SUSTAINABILITY

Misiunea noastră este de a te ajuta să repui în circulație piesele pe care nu le (mai) porți, prelungind astfel durata de viață a acestora.

AFFORDABLE  LUXURY

Susții shopping-ul responsabil și îți creezi outfit-urile dorite plătind mai puțin pentru brandurile și designerii tăi preferați.

TECHNOLOGY

Investim constant în tehnologie pentru a ne asigura că ai parte de cele mai plăcute și simple experiențe, indiferent că vinzi sau cumperi.

For those who love the thrill of the chase.

Sell what you once loved, buy what you’re craving now.