DESPRE

SASSY STATION este un fashion marketplace premium din România unde poți să vinzi și să cumperi haine, încălțăminte, genți și accesorii de la brandurile și designerii tăi preferați.

Deși există numeroase locuri pe internet în care se pot vinde bunuri personale, acestea sunt site-uri de anunțuri sau grupuri pe platformele de social media, unde procesele esențiale precum plata, livrarea sau returul sunt lăsate în totalitate pe seama utilizatorilor, fără ca aceștia să beneficieze de vreo protecție sau garanție.

Viziunea SASSY STATION a luat formă în anul 2019 tocmai din dorința de a încuraja și susține shoppingul responsabil, însă această experiență să fie pentru utilizatori la fel de plăcută, sigură, elegantă și lipsită de stres precum în retail.

Astfel, folosim tehnologia pentru a schimba lumea, garderobă cu garderobă, asigurându-ne că acele piese vestimentare pe care nu le mai porți vor avea un nou început și o durată de viață prelungită, precum și că nu vei avea vreo grijă în tranzacțiile tale de cumpărare.

Descoperă ultimele produse adăugate, începe să vinzi sau află mai multe despre cum funcționează platforma SASSY STATION.

Sustenabilitate

Construim împreună un viitor în care hainele noastre primesc o a doua șansă.

Pe stilul tău

Descoperi noi produse adăugate zilnic și îți creezi stilul personal.

Livrare inclusă

Fără costuri ascunse - prețul pe care îl vezi este cel pe care îl plătești.

Economie circulară

Poți vinde la rândul tău articole pe care nu le mai porți.

For those who love the thrill of the chase.
Sell what you love, buy what you crave.