WE DO FRIENDS.
WE DO FAMILY.
WE DO FUN.

SASSY STATION este un fashion marketplace premium ce oferă posibilitatea femeilor din România să cumpere articole vestimentare, încălțăminte, genți și accesorii de la brandurile și designerii preferați și/sau să-și vândă piesele din propria garderobă.

Deși există numeroase locuri pe internet unde poți vinde bunuri personale, cum ar fi OLX sau Facebook Marketplace, acestea sunt, în esență, site-uri de anunțuri, suprasaturate cu produse “de toate felurile”, iar procesele importante precum plata, livrarea sau returul sunt lăsate în totalitate pe seama utilizatorilor.

VIZIUNE: Consumul sustenabil

Viziunea SASSY STATION a luat prima dată formă în capul nostru în anul 2018, de la o simplă constatare cum că în dulapul nostru se regăsesc foarte multe haine pe care nu le purtăm, multe dintre ele chiar încă având eticheta de preț. Astfel, după ce ne-am documentat și, în plus, am aflat că industria fashion este al treilea cel mai mare poluator de pe planetă, am știut exact ce aveam de făcut în continuare.

Doi ani mai târziu, a fost lansată platforma sassystation.com, cu standarde premium de calitate și servicii pe măsură, axată pe conceptul #CircularFashion.

Folosim tehnologia pentru a schimba lumea, garderobă cu garderobă, astfel încât comerțul dintre persoane să schimbe modul în care facem cumpărături, iar producția și distribuția de bunuri de consum să devină sustenabilă pentru planetă.

Dacă toți am putea vinde rapid și cu ușurință ceea ce deținem, toate bunurile noastre ar reintra în economie, prelungindu-și astfel durata de viață. Vom începe cu toții să cumpărăm mai mult "second-hand" și mai puțin produse noi, cererea pentru acestea urmând astfel să scadă.

Comerțul dintre persoane fizice, bazat pe tehnologie de vârf, va face această viziune să devină realitate. Astfel, industria revânzării va deveni mai mare decât cea a vânzării cu amănuntul (retail), ceea ce va face consumul la scară largă să devină sustenabil.

MISIUNE: Revânzarea pe zona fashion să fie la fel de simplă, sigură și elegantă precum în retail

Echipa noastră tehnică creează experiențe de shopping de calitate pentru cumpărători, în timp ce procesele de listare a produselor, livrări și plăți sunt simple ca bună ziua pentru vânzători.

LEADERSHIP TEAM

Robert - fondator Sassy Station
Robert
Cosmina