Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele tale cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugăm să verifici periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem

SASSY STATION S.R.L., persoană juridică cu sediul social în Bucuresti, Sector 3, Șoseaua Mihai Bravu nr. 204, bl. 105, et. 9, ap. 33, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul  J40/11103/02.08.2018, CUI: 39702523, (în continuare “SASSY STATION“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator de date cu caracter personal atunci când prelucrăm datele tale cu caracter personal.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm date cu caracter personal direct primite de la tine, astfel încât ai controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferi. Cu titlul de exemplu:

  • Când îți creezi un cont de utilizator pe website, ne transmiți: adresa de e-mail și username;
  • În cadrul paginii tale personale (Contul meu) din platforma SASSY STATION, ai posibilitatea să adaugi câteva informații suplimentare, precum: nume, prenume, număr telefon mobil, adrese de livrare, etc.;
  • Când plasezi o comandă, ne furnizezi informatii necesare onorării comenzii din partea noastră, precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.

Ai posibilitatea de a te înregistra pe platforma SASSY STATION prin contul tău de Facebook sau Google. Dacă optezi pentru una dintre aceste variante, vei fi direcționată către o pagină administrată de Facebook Inc. / Google LLC, unde aceștia te vor informa cu privire la transferul datelor tale către SASSY STATION. Poți să consulți politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, pe următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul tău în timpul vizitarii site-ului, pentru a personaliza experiența ta online și a îți pune la dispoziție oferte adaptate profilului ătu. Află mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse în Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”). De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucram date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor în beneficiul tău

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

  • Crearea și administrarea contului în cadrul platformei SASSY STATION;
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  • Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  • Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
  • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebarile tale cu privire la comenzi sau la bunurile și serviciile SASSY STATION.

Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract cu SASSY STATION. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

  1. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să îți oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legatura cu comportamentul tău ca utilizator, te putem invita să completezi chestionare de satisfactie subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile tale fundamentale să nu fie afectate.

  1. Pentru marketing

Vrem să te ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care te interesează. În acest sens, îți putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conținând informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ai achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Favorite” sau ai arătat interes sa le achizitionezi, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie si putem afisa recomandări personalizate pe site. Pentru a-ți pune la dispozitie informatii de interes, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tău de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achizitionate) pentru a-ți crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna ca aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor tale, si că deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra ta si nu te afecteaza similar într-o masură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul tău prealabil. Te poți răzgândi și îți poți retrage consimțământul în orice moment, prin:

  • accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
  • prin contactarea SASSY STATION folosind datele noastre de contact.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situatie în care folosim informații pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile tale fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor tale cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii tale.

  1. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Aceste pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei SASSY STATION fata de atacuri cibernetice:
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înteles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile tale fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

Cât timp păstrăm datele tale cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele tale cu caracter personal cât timp aveți un cont pe platforma SASSY STATION. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului, și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele tale cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale tale următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
  • societăților de asigurare;
  • furnizorilor de servicii IT;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor și serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală, sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele tale de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Cum protejam securitatea datelor tale cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor tale cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generatie și sunt stocate pe servere securizate aparținând furnizorului nostru de găzduire web, respectiv Hostvision S.R.L., RO3598139; J12/1063/1993; ANSPDCP Nr. 23264; str. G-ral Eremia Grigorescu 87, Cluj-Napoca, Romania.

Orice informatii privitoare la plăti sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, îți atragem atentia că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermendiul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie vazute şi utilizate de catre terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi ai

Regulamentul general privind protecția datelor îți recunoaste o serie drepturi în legătura cu datele tale cu caracter personal. Poți solicita accesul la datele tale, corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre si/sau te poți opune la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a va adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrarii datelor tale și dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile noastre de contact. Te rugăm să reții următoarele aspecte dacă dorești să îți exerciți aceste drepturi:

Identitate

Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului SASSY STATION. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii

Nu vom solicita o taxa pentru a-ți exercita vreun drept în ceea ce priveste datele tale cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea ta de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o suma rezonabilă în asemenea circumstanțe. Te vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a solutiona cererea ta.

Durata de răspuns

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ai facut mai multe solicitari, caz în care urmeaza sa raspundem în termen de maximum doua luni. Te vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa te intrebam daca poți sa ne spui exact ce dorești să primiești sau ce anume te îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea ta.

Drepturile terților

Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

DREPTURI VIZATE   

Accesul  

Puteti sa ne cereti:
•    sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
•    sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
•    sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea    

Ne poți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor  

Ne poți cere să ștergem datele tale cu caracter personal, numai în cazul în care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • ți-ai retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau
  • dai curs unui drept legal de a vte opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligație legală In acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii tale de stergere a datelor cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor este necesară:

  •  pentru respectarea unei obligatii legale; sau
  •  pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță.

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectam solicitarea ta de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care ți-am putea refuza această solicitare.

Restricționarea prelucrării datelor  

Ne poți cere să restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegală, dar nu dorești ca datele să fie șterse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept în instanță; sau
  • ți-ai exercitat dreptul de a te opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele tale cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

  • avem consimtamantul tău; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
  • pentru a proteja drepturile SASSY STATION sau ale altei persoane.

Portabilitatea datelor  

Ne poți cere să îți furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau poți solicita ca acesta sa fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

  • prelucrarea se bazează pe consimtamantul tău sau pe încheierea sau executarea unui contract cu tine; si
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția   

Te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te afli, prelucrarii datelor tale cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care consideri că drepturile tale fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, te poți opune oricând prelucrării datelor tale în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate  

Poți cere să nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs; sau
  • va afecteaza in alt mod similar si Intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract tine;
  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile tale; sau
  • se bazează pe consimțământul tău explicit.

Plângeri 

Ai dreptul să depui o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, România

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a afecta dreptul tău de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, te rugăm să ne contactezi în prealabil si îți promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca poți contacta în orice moment SASSY STATION prin transmiterea solicitarii tale prin oricare dintre urmatoarele modalități:

¬    prin e-mail la adresa: contact@sassystation.com sau
¬    prin poștă sau curier la adresa: București, Sector 3, Soseaua Mihai Bravu nr. 204, bl. 105, et. 9, ap. 33.