TISSOT

Ceas

Mărime:-
Culoare:Gri
Stare: Nou, fără etichetă de preț
1.100 lei
OFERĂ 880 lei
ADAUGĂ ÎN COȘ
ÎNTREABĂ VÂNZĂTORUL
Creează un cont nou sau intră în contul tău
pentru a putea trimite întrebări.
DESCRIERE

Ceasul original de damã Tissot T082.210.11.037.00 / T0822101103700, din colectia T-Lady T12, face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adapostit de o carcasã de formã rotundã, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 34 mm, iar grosimea de 9 mm. Ceasul Tissot T082.210.11.037.00 / T0822101103700 are bratara de otel inoxidabil si cadranul analog, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apa pâna la o adâncime de 30 m (3 atm), ceasul dispune de urmatoarele functii: datà, orã, minut, secundã.
Tara de origine a mecanismului este Elvetia.

Material principal: Alt material
© Autenticitate: Produs original
DIMENSIUNI
Lungime: 13 cm
Lățime brățară: 10 mm
Diametru (după caz): 34 mm
PLATĂ
netopia logo

Plățile se fac cu cardul, 100% securizat, prin NETOPIA Payments.

NOTĂ: banii nu sunt transferați vânzătorului până când comanda nu este livrată și nu avem confirmarea că totul este în regulă cu produsul primit (vezi politica Buyer Protection).

LIVRARE

Costul livrării se calculează la checkout și este cel mai mic oferit de firmele de curierat în funcție de adresa ta.

Vânzătorul livrează direct către tine, coletul ajungând cel mai devreme în următoarea zi lucrătoare (depinde de cât de repede este expediat).

RETUR & BUYER PROTECTION
Buyer Protection Shield icon

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice și te asigurăm că primești întocmai ceea ce comanzi sau ai banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii

Vinde