• Eroare! Te rugăm să reîncerci.

LOVE MOSCHINO
Geantă de umăr

Mărime: -
Culoare: Roșu
Stare: Nou, cu etichetă de preț
520 lei( livrare inclusă)
Descriere produs

Geantă originală LOVE MOSCHINO model JC4001PP1ALA nouă, cu etichetă.
Are închidere principală cu fermoar, căptușeală la interior, 2 buzunare interioare.

▧ Material principal: Piele ecologică / sintetică
© Autenticitate: Produs original

DIMENSIUNI

• Lungime: 37 cm
• Lățime: 11 cm
• Înălțime: 25 cm
Plată

Plățile se fac cu cardul, 100% securizat, prin NETOPIA Payments.

NOTĂ: banii nu sunt transferați vânzătorului până când comanda nu este livrată și nu avem confirmarea că totul este în regulă cu produsul primit (vezi politica Buyer Protection).

Livrare

Costul livrării este cel standard oferit de firma de curierat și este inclus în preț, transportul fiind efectuat de către firma de curierat DPD România.

Vânzătorul livrează direct către tine, coletul ajungând cel mai devreme în următoarea zi lucrătoare (depinde de cât de repede este expediat).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți primești integral banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii