Descoperă
Acasă
Descoperă
Vinde
Notificări

Musette
Balerini

Mărime:EU 39
Culoare:Roz
Stare: În condiție bună
130 lei
Preț redus de la: 160 lei (-19%)
OFERĂ 104 lei
ADAUGĂ ÎN COȘ
Primești întocmai produsul listat sau banii înapoi.
DESCRIERE

Balerini Musette, piele intoarsa, roz prafuit inchis, marimea 39, masoara 25cm in interior, fara defecte, doar purtati. Potriviti pt picior subtire marimea 39 sau mai lat 38,5.

ÎNTREABĂ VÂNZĂTORUL
Creează un cont sau intră în contul tău
pentru a putea trimite întrebări.
PLATĂ

Plățile se fac online cu cardul în mod securizat prin NETOPIA Payments.

De asemenea, poți să folosești (integral sau parțial) banii deținuți în Portofelul tău virtual.

Dormi liniștită noaptea știind că banii tăi nu vor ajunge la vânzător până când nu avem confirmarea că totul este în regulă cu comanda primită (vezi politica Buyer Protection).

LIVRARE

În prezent, costul livrării este 18 lei, se calculează la checkout și este cel mai mic oferit de firmele de curierat partenere.

Dacă achiziționezi mai multe articole de la același vânzător prin aceeași comandă (deci un singur transport), costul livrării rămâne același, adică 18 lei!

Vânzătorul livrează direct către tine, coletul ajungând cel mai devreme în următoarea zi lucrătoare (depinde de cât de repede este expediat).

RETUR & BUYER PROTECTION

Retururi corecte, simple și fără costuri.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii

Articole similare

H&M

Balerini

EU 39
110 lei

CLARKS

Balerini

EU 40
120 lei