FILA
Pantofi sport

Mărime: EU 38
Culoare: Verde
Stare: În condiție excelentă
120 lei
Preț redus de la: 350 lei (-66%)
( livrare inclusă)
Descriere produs

Sneakers Fila Disruptor Low Wmn 1010302.51F Sharp Green
Mărime - 38
Condiție - excelenta (purtați de 2-3 ori)
Tin sa menționez ca nu se mai găsesc aproape pe niciun site (am verificat pe epantofi, answear, glami, fashiondays, aboutyou, sizeer, footshop, buzzsneakers și grid).
Înainte ca aceștia sa fie sold out, prețul lor pe epantofi era de 482 lei fără reducere.

▧ Material principal: Alt material
© Autenticitate: Produs original
Plată

Plățile se fac cu cardul, 100% securizat, prin NETOPIA Payments.

NOTĂ: banii nu sunt transferați vânzătorului până când comanda nu este livrată și nu avem confirmarea că totul este în regulă cu produsul primit (vezi politica Buyer Protection).

Livrare

Costul livrării este cel standard oferit de firma de curierat și este inclus în costul total, transportul fiind efectuat de către firma de curierat DPD România.

Vânzătorul livrează direct către tine, coletul ajungând cel mai devreme în următoarea zi lucrătoare (depinde de cât de repede este expediat).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau primești integral prețul produsului (fără costul livrării inclus).

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii

  • Eroare! Te rugăm să reîncerci.