• Eroare! Te rugăm să reîncerci.

RAY-BAN
Ochelari

Mărime: -
Culoare: Maro
Stare: În condiție excelentă
279 lei( livrare inclusă)
Descriere produs

Ochelarii sunt cumpărați din Promenada Mall, București, de la Leonard Optics. Au fost purtați o singură dată, dată în care mi s-a spus ca sunt prea mari pt fața mea. Nu i-am mai putut returna deoarece trecusera deja 30 zile de la achiziție
Nu exista defecte, avand in vedere faptul ca au fost purtați atât de puțin.
Au costat undeva in jurul a 600 lei in 2018, se poate verifica modelul. Din păcate nu mai am bonul fiscal.

▧ Material principal: Alt material

DIMENSIUNI

• Lungime: 15 cm
• Lungime lentilă: 6 cm
• Înălțime lentilă: 4 cm
Plată

Plățile se fac cu cardul, 100% securizat, prin NETOPIA Payments.

NOTĂ: banii nu sunt transferați vânzătorului până când comanda nu este livrată și nu avem confirmarea că totul este în regulă cu produsul primit (vezi politica Buyer Protection).

Livrare

Costul livrării este cel standard oferit de firma de curierat și este inclus în preț, transportul fiind efectuat de către firma de curierat DPD România.

Vânzătorul livrează direct către tine, coletul ajungând cel mai devreme în următoarea zi lucrătoare (depinde de cât de repede este expediat).

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți primești integral banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii