• Eroare! Te rugăm să reîncerci.

RIVER ISLAND
Rochie mini cocktail / party

Mărime: UK 10
Culoare: Negru
Stare: Nou, cu etichetă de preț
89 lei( livrare inclusă)
Descriere produs

Rochie RIVER ISLAND
Exterior din dantelă.
Bretele subțiri, lăsând umerii goi.
Mâneci lungi.

▧ Material principal: Poliester

DIMENSIUNI

• Bust: 42 cm
• Lungime: 77 cm
Plată

Plățile se fac cu cardul, 100% securizat, prin NETOPIA Payments.

NOTĂ: banii nu sunt transferați vânzătorului până când comanda nu este livrată și nu avem confirmarea că totul este în regulă cu produsul primit (vezi politica Buyer Protection).

Livrare

Costul livrării este cel standard oferit de firma de curierat și este inclus în preț, transportul fiind efectuat de către firma de curierat DPD România.

Produsul se află în depozitul SASSY STATION și va ajunge la tine cel mai devreme în următoarea zi lucrătoare.

NOTĂ: Dacă, prin aceeași comandă, achiziționezi mai multe produse de la același vânzător, prețul tuturor produselor în plus față de primul se reduce automat cu 18 lei.

Retur

Retururi corecte, simple și fără costuri.

SASSY STATION este un marketplace ce facilitează tranzacțiile între persoane fizice. Cu toate acestea, noi ne asigurăm că tu primești întocmai ceea ce comanzi sau îți primești integral banii înapoi.

Astfel, în cazul în care produsul cumpărat nu corespunde descrierii și pozelor pe care vânzătorul le-a afișat pe site, ai la dispoziție 2 zile de la data livrării să soliciți returnarea acestuia.

Solicitarea de retur se face rapid și direct din contul tău (nu trebuie să suni sau să trimiți e-mailuri), iar returul este gratuit.

Vezi mai multe detalii